volg ons op:

twitter facebook youtube
Buitencentrum Schoorl

Schoorlse Duinen

bekijk alle buitencentra

Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt aan de rand van het gebied. Hier starten verschillende wandel- en fietsroutes. Ook kun je in het Buitencentrum terecht voor informatie over het natuurgebied, allerlei leuke activiteiten, kinderfeestjes en vergaderingen.

Openingstijden

  • Dagelijks van 10-17 uur.
  • Gesloten op 25 dec.
  • Oudejaarsdag geopend.
  • Nieuwsjaarsdag open vanaf 13.00 uur.
  • In overleg kun je ook buiten openingstijden in het buitencentrum terecht.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: vanaf NS-station Alkmaar bus 151 naar Schoorl. Uitstappen bij halte Idenslaan OV-reisinformatie. Auto: let op, het navigatieadres is Heereweg 62, Schoorl. De weg hier tegenover is de Oorsprongweg. Parkeren op P2. Betaald parkeren: € 1,90 per uur, een dagkaart is € 10,00. Deze opbrengsten komen ten goede aan de Schoorlse Duinen.

Vergaderen

Er zijn twee vergader- en presentatieruimtes, de Heidezaal (7-16 personen) en de Zeedennenzaal (12-30 personen) en een activiteitenruimte (20-40 personen). De ruime zalen zijn volledig ingericht met flipover, beamer en WIFI. Bekijk de mogelijkheden voor een vergadering in de natuur. Bekijk ook de folder over Groen vergaderen in de Schoorlse Duinen.

Horeca

Brasserie IJgenweis (met uitzicht op de duinen) serveert heerlijke gerechten met biologische streekproducten.

Schoorlse Duinen

Een eeuw geleden was het nog één grote zandbak, nu is het een prachtige mix van strand en duinen, van bossen en heide. De Schoorlse Duinen zijn de hoogste en de breedste duinen van Nederland. lees meer over dit gebied
Natuurgebied Schoorlse Duinen